ELEME - Online store

Meties drifta piedzīvojumos ar Razor Crazy Cart Shift

Ar Razor Crazy Cart Shift jaunāki bērni var justies profesionāli drifteri, griežoties un driftējot vēl nekad agrāk.

Razor Crazy Cart Shift izstrādāts , lai būtu jautri visu meistarības līmeņu braucējiem. Tā sākas kā jautra griešanās sesija un kļūst par nepārspējamu drifta pieredzi, izzinot vadības ierīces priekšrocības.

Vienkāršotā drifta sistēma ieslēdzas automātiski, lai braucēji varētu turēt abas rokas uz stūres, vienlaikus koncentrējoties uz stūrēšanu un vadību, tāpat kā īsti drifta profesionāļi.

Ierīci darbina patentētā rumbas motora tehnoloģija – piedziņas sistēma bez apkopes, kas ir daudz jaudīgāka un efektīvāka.

Viena no galvenajām priekšrocībām ir slēptais maksimālā ātruma  vadības slēdzis, kas ļauj vecākiem izvēlēties savam bērnam atbilstošo maksimālo ātrumu: 4 km/h iesācējiem un jaunākiem autovadītājiem vai 13 km/h jau pieredzējušākiem auto braucējiem, lai izbaudītu vislabāko driftēšanas pieredzi.

Crazt Cart Shift ir izgatavots no jauna, augsta trieciena polimēra materiāla, kas pielāgots tieši jaunākajiem vadītājiem.

Bērni būs sajūsmā par šo dāvanu dzimšanas dienā vai vārda dienā. Tā būs ideāla dāvana ne tikai zēniem, bet arī meitenēm, jo, kurš teica, ka meitenes nevar driftēt.

Tikai tagad pieejams Elemes internetveikalā ar 19% atlaidi, tikai 219.99 EUR 

Pasteidzies, kamēr prece vēl ir pieejama.