ELEME - Online store

Aizstāj klasisko spēļu ekrānu ar XGIMI projektoru

XGIMI pārnēsājamie spēļu projektori ir populāri video spēlētāju vidū tieši projektoru daudzpusības un pārnēsājamības dēļ. Piem., to var pārvērst par mājas kinozāli, lai skatītos seriālus vai filmas. XGIMI pārnēsājamais projektors ir kompakts un ļoti viegls, tāpēc to var pārvietot uz jebkuru istabu vai paņemt līdzi uz drauga māju, lai kopā spēlētu video spēles.

Ar XGIMI augsto izšķirtspēju un iespaidīgo spilgtumu, šie projektori nodrošina kristāldzidru un asu attēlu.

Atšķirībā no tradicionālajiem ekrāniem, pārnēsājamais projektors ļauj iegūt lielāku attēlu. Tagad vairs nebūs jāsēž pārāk tuvu ekrānam, lai spēlētu spēles.

Pārnēsājamos projektorus ir ļoti viegli uzstādīt, pateicoties ietvertai automātiskās regulēšanas sistēmai.

Zemāk daži no XGIMI pārnēsājamajiem projektoriem, kas ideāli piemēroti, lai spēlētu spēles:

XGIMI MoGo 2 Pro:

XGIMI MoGo 2 Pro attēla un skaņas kvalitātes ziņā ir neapšaubāmi labākais portatīvā datora spēļu projektors. Projektors projicē attēlus Full HD kvalitātē, ir HDMI ports, kas ļauj projicēt saturu 3D formātā. XGIMI MoGo 2 Pro projektors apvieno Wi-Fi un Android TV, kas padara šo projektoru par daudzpusīgu ierīci, kas ir ideāli piemērota profesionāliem spēlētājiem.

XGIMI Halo+:

XGIMI Halo+ ir viens no labākajiem XGIMI pārnēsājamajiem projektoriem. Kompakts, kabatas izmēra modelis, ko var visur paņemt līdzi. Aprīkots ar uzlādējamu akumulatoru, kurš darbojas līdz 2 stundām. Pateicoties Google asistenta funkcijai, projektoru var vadīt ar balsi.

XGIMI Horizon Pro:

XGIMI Horizon Pro pārnēsājamam projektoram ir Ultra HD DLP spēļu projektors, kas aprīkots ar spilgtu LED apgaismojumu un 16 vatu audio sistēmu. Integrētā Android TV sistēma padara XGIMI Horizon Pro par saderīgu ar visām straumēšanas lietojumprogrammām.


Pilns piedāvājums pieejams šeit: ELEME.lv - Interneta veikals