ELEME - Online store

Iepazīstiet patieso sevi ar GARMIN Venu 3 pulksteni

GARMIN Venu 3 un Venu 3S ir īpaši veidots ar modernām veselības un fitnesa funkcijām un iespēju veikt un saņemt zvanus un sūtīt ziņojumus, tā padarot to par kaut ko vairāk par viedpulksteni — tas ir jūsu personīgais treneris, kas atrodas tepat uz plaukstas locītavas un atbalsta katru jūsu mērķi.

Jaunajos Venu 3 sērijas pulksteņos ietvertas šādas funkcijas:

  • Body battery™ ķermeņa enerģijas uzraudzība - sekojiet savam enerģijas līmenim dienas gaitā, lai zinātu, kad ķermenis ir enerģijas pilns un gatavs aktivitātēm, vai kad ir noguris, un nepieciešama atpūta ar mierīgu miegu. Iegūstiet vēl vairāk informācijas un personīgos ieskatus par to, kā miegs, snaudas, ikdienas aktivitātes un augsts stresa līmenis konkrēti ietekmē jūsu enerģiju.
  • Miega treneris - iegūstiet miega mērījumu rezultātu un personalizētus ieteikumus tam, cik miega jums nepieciešams un kā varat to uzlabot. Sekojiet pat dažādām miega fāzēm un snaudām un skatiet vairākus galvenos rādītājus miega perioda laikā, piemēram, sirds ritma variabilitātes statusu, lai labāk izprastu savu veselību.
  • Ielādētas lietotnes sportam - sekojiet tam, kā jūs kustaties, izmantojot vairāk nekā 30 iepriekš ielādētas GPS un iekštelpu sporta lietotnes, ietverot iešanu, skriešanu, riteņbraukšanu, peldēšanu peldbaseinā, aktivitātes ratiņkrēsla lietotājiem un ne tikai.
  • Iebūvēts skaļrunis un mikrofons - ja ir izveidots pāra savienojums ar saderīgu viedtālruni, varat veikt un saņemt zvanus tieši no pulksteņa. Turklāt varat izmantot sava viedtālruņa balss palīgu, lai atbildētu uz īsziņām un veiktu citas darbības.
  • Treniņu ieguvumi un atgūšanās laiks - labāk izprotiet, kā katrs treniņš ietekmē jūsu ķermeni un cik laika jums nepieciešams, lai atjaunotu spēkus un varētu uzņemties jebkādu fitnesa izaicinājumu.
  • Rīta pārskats - uzreiz pēc pamošanās saņemiet pārskatu par savu miegu, atgūšanās laiku, dienas kalendāru, sirds ritma variabilitātes statusu un citiem datiem. Varat arī pielāgot pārskatu un skatīt jums nepieciešamo informāciju.
  • Snaudas noteikšana - automātiski izsekojiet vai reģistrējiet savas snaudas, lai uzzinātu, kādu labumu no tām gūst ķermenis un kāds ir to ideālais laiks un ilgums.
  • Ratiņkrēsla režīms - sekojiet savam dienas grūdienu skaitam, kā arī saņemiet svara izmaiņu brīdinājumus, izmantojiet sporta lietotnes un treniņus ratiņkrēslu lietotājiem un citas funkcijas.
  • Īsziņas no plaukstas locītavas - ja lietojat Android tālruni, atbildiet uz īsziņām, izmantojot pulksteņa tastatūru.
  • Laika joslu maiņas radīta noguruma pārvarēšanas padomdevējs - pārraugiet savu miegu ceļošanas laikā ar personalizētiem padomiem, kas palīdz mazināt laika joslu maiņas izraisīto nogurumu.

GARMIN Venu 3 ir radīts, lai palīdzētu sasniegt vairāk.

Pieejams pasūtījumiem: ELEME.lv - Interneta veikals