ELEME - Online store

Jaunumi no Hyperice

Hyperice ir papildinājis savu ierīču klāstu ar divām jaunām un lieliskām inovācijām: 1) Hypervolt mašāžas pistoles sildošo uzgali un 2) Normatec Lower Legs.

Hypervolt masāžas pistoles sildošais uzgalis palīdzēs atslābināt saspringtos muskuļus. Muskuļu audu temperatūras paaugstināšana ļauj ķermenim vieglāk kustēties, vienlaikus paātrinot iesildīšanās procesu.

Sildošajā uzgalī ir ietverti 3 siltuma režīmi ar temperatūru diapazonā no +43C līdz +49C. Šīs uzgalis ir saderīgs ar visām Hypervolt masāžas pistolēm, tā akumulatora darbības laiks ir līdz 75 min un to var ērti uzlādēt, izmantojot USB-C kabeli.

Šis sildošais uzgalis tika izstrādāts, lai palīdzētu atslābināt muskuļus, saglabātu ķermeņa elastību, novērstu nogurumu un stīvumu, samazinātu stresu un paātrinātu ātrāku iesildīšanos un  atjaunošanos pēc treniņiem. Jūs ne tikai sasniegsiet labākus rezultātus treniņos, bet arī ievērojami uzlabosiet mobilitāti ikdienas situācijās.


Pieejams pasūtījumiem: Eleme.lv


Normatec Lower Legs ir portatīvā gaisa kompresija ikriem, ko var lietot esot kustībā vai arī ceļā. Citiem vārdiem sakot tā ir samazinātā Normatec 3 versija, kas ir paredzēta tieši ikriem.

Normatec Lower legs uzlabo asinsriti kāju lejasdaļā, mazina iekaisumu un sāpes, kā arī paātrina ātrāku atjaunošanos pēc treniņiem un spēlēm. Normatec Lower legs ne tikai palīdzēs ātrāk atjaunoties, bet arī palīdzēs mazināt smago, piepampušo kāju sajūtu, it īpaši ceļojot. Ierīce ir viegla, tā ir apstiprināta ceļošanai rokas izmēra bagāžā, tāpēc to var ērti ielikt līdzi ceļojuma somā.

Normatec Lower legs ir izstrādāts, lai pēc iespējas lielāks cilvēku skaits varētu izmantot Normatec līniju un tās sniegtās priekšrocības.

Iepriekš dažādās izstādēs saskārāmies ar jautājumu, vai ar Normatec 3 kāju sistēmu var stāvēt un paralēli darīt mājas darbus. Atbilde bija nē, bet ar Normatec Lower legs kompakto versiju tas viss ir iespējams – tu vari staigāt, uzkopt māju, gatavot vakariņas, doties pastaigās, brīvi kustoties, nedomājot par to, ka vari būt ierobežots.

Normatec Lower legs aprīkots ar 3 zonām un 7 kompresijas līmeņiem, piedāvājot dažādu intensitātes amplitūdu. Akumulatora darbības laiks ir līdz 3h, to var droši izmantot lidojuma laikā, jo ir apstiprināts pārvadāšanai rokas bagāžā, bet ar Bluetooth funkciju ierīci iespējams savienot ar Hyperice aplikāciju, lai pielāgotu kompresijas intensitāti katrai no kājām.


Pieejams pasūtījumiem: ELEME.lv - Interneta veikals