ELEME - Online store

Vairāk spilgtuma un jautrības ar Razor Sonic Glow elektrisko skrejriteni

Eleme.lv piedāvā iepazīties ar elektrisko skrejriteni -  vairāk spilgtuma un jautrības ar Razor Sonic Glow  elektrisko skrejriteni.

Šo skrejriteni atšķir no citiem ar īpaši sinhronizētu gaismas šovu. Daudzkrāsainais apgaismojums uz klāja un stūres ir sinhronizēti ar mūziku, radot ritmam atbilstošu gaismas šovu, mudinot braucēju kustēties līdzi ritmam. Savukārt, lai klausītos savas iecienītākās dziesmas un baudītu gaismas kombinācijas, skrejritenī ir iebūvēts bezvadu Bluetooth skaļrunis, kas ļauj savienot ierīci ar Sonic Glow. Bez aplikācijām, bez problēmām — vienreiz savienojiet ierīci ar Sonic Glow elektrisko skrejriteni, izmantojot Bluetooth® bezvadu savienojumu, un tā tiks automātiski savienota katru reizi, kad ieslēdzat skrejriteni

Elektriskā skrejriteņa ātrums var sasniegt līdz 16 km stundā, pateicoties bezsuku, ar klusu rumbu darbināmam motoram. Viena akumulatora uzlāde pietiek 55 minūtēm, lai baudītu braucienu ar mīļāko mūziku, kā arī šis skrejritenis ir uzlādējams, jo šī modeļa skrejritenim ir uzlādējams 24 V akumulators.

Nav jāuztraucas par braukšanas drošību, jo Razor Sonic Glow ir aizmugurējo riteņu piedziņa, kas nozīmē, ka lielākā  svara daļa tiek sadalīta uz transportlīdzekļa aizmuguri, uzlabojot saķeri un atvieglojot vadību.

Lai ikviens bērns ir spilgts, pamanāms un bauda visaktīvākos mirkļus droši!

Iegādāties produtku: ELEME.LV

Vairāk par produktu: Youtube