ELEME - Online store

Razor Pocket Mod Petite Mini

Skūteris “Razor Pocket Mod Petite Mini” ir ideāls braucamais, ar kuru baudīt siltas pavasara un vasaras dienas ārpus mājas. Skūteris ir piemērots bērniem sakot no 7 gadu vecuma ar maksimālo svaru līdz pat 50kg. “Petite Mini” ir īpašs, jo tas ir mazākais miniatūras Eiropas stila elektriskais Skūteris no ražotāja “Razor”.

Skūteris ir aprīkots ar 12v lādējamu akumulatoru. Ar pilnu uzlādi, ar skūteriņ varēs baudīt nepārtrauktu braukšanas prieku 40 minūšu garuma. “Razor Pocket Mod Petite Mini” ir 10 collu pneimatiskas riepas, kuras nodrošinās augstu brauciena kvalitāti. Tas nozīmē, ka nav jābaidās no nelielam bedrītēm vai negludumiem uz asfalta. Skūteris ir aprīkots ar “Razor Power Core” 100 vatu, liela griezes momenta, bezapkopes rumbas motoru. Motors nodrošina ātrumu līdz pat 13 km/h, kas ļaus bērnam izbaudīt braukšanas baudu uz visiem 100%! Aizmugurējo riteņu piedzina nodrošina labāku līdzsvara kontroli un saķeri, lai nodrošinātu braucējam stabilu braucienu uz ceļa. Amerikāņu ražotājs “Razor”, kurš ir pazīstams pasaule kā vadošais jauniešu dzīvesveida atputas produktu ražotājs, ir parūpējies, ka skūteram ir izturīgs augstākas kvalitātes tērauda rāmis, kas nodrošina augstāko kvalitāti, drošību un stilu!


Šajā digitālajā laikā, kad bērni pavada daudz laika pie savam viediericēm, skūteris būs īstais, kas noversīs bērna uzmanību no tam! Tāpēc, dod iespēju bārnam izbaudīt silto laiku ārā ar stilīgu un drošu "Razor Pocket Mod Petite Mini"!