ELEME - Online store

Jaunas iespējas ar Cardo Packtalk Custom modeli

Cardo jaunākais komunikators piedāvā nozarē pirmo mērogojamo pakalpojumu plānu, ļaujot braucējiem pielāgot savu sakaru pieredzi, kad vien viņi vēlas. Jaunais PACKTALK CUSTOM nodrošina tādu pašu PACKTALK veiktspēju kā citiem modeļiem un piedāvā trīs abonēšanas veidus ar dažādām funkcijām.

PACKTALK CUSTOM modelis  ir pirmais Cardo modelis, kas piedāvā  Pay-Per-Feature (maksā par funkciju) abonēšanas plānus, ļaujot braucējiem iegūt visu nepieciešamo un neko lieku.

PACKTALK CUSTOM ir nozarē pirmais bezvadu ķiveres komunikators, kas ļauj braucējiem personalizēt savu ķiveres sakaru pieredzi, izvēloties no trim Cardo Connect abonēšanas piedāvājumiem – sudraba, zelta un platīna. PACKTALK CUSTOM ir aprīkots ar otrās paaudzes Dynamic Mesh komunikāciju, Bluetooth 5.2 tehnoloģiju un pilnībā ūdensizturīgu dizainu. Atjauninātās funkcijas katrā Pay-Per-Feature (maksā par funkciju) pakā ietver mūzikas kopīgošanu, audio profilus, universālo Bluetooth Interkomu, balss komandas un daudz ko citu.

Sudraba pakas galvenās funkcijas ietver visu to, kas ir pamatpakā, pievienojot mūzikas kopīgošanu, audio profilus un ātro zvanu. Braucēji, kuri vēlas  vairāk funkcijas, var izvēlēties zelta paku, kas ietver pamata un sudraba pakas funkcijas, kā arī tajā iekļauts universālais Bluetooth interkoms un 2. kanāla savienojums. Braucēji, kuri vēlas vēl vairāk funkcijas, var atjaunināt to uz platīna paku, kas ietver visas iepriekšējās funkcijas no sudraba un zelta pakas, kā arī balss komandas un eko režīmu.

PACKTALK CUSTOM izmanto Cardo Connect lietotni ar Apple Pay vai Google Pay, lai nodrošinātu braucējiem iespēju jebkurā laikā papildināt vai samazināt vajadzīgās funkcijas. Vienkārši pieslēdzieties lietotnei, izvēlieties paku - sudraba, zelta vai platīna - un izbaudiet vēlamās funkcijas.

PACKTALK CUSTOM ir saderīgs ar PACKTALK NEO aksesuāriem kā piemēram, 2. ķiveres komplektu 40 mm HD un 2. ķiveres komplektu JBL.

Pieejams pasūtīšanai: ELEME.lv - Interneta veikals