ELEME - Online store

Hyperice Hypervolt 2 Pro

Daudzi cilvēki zina par treniņu un sporta nodarbību priekšrocībām, tomēr ne visi zina kā mazināt stresu pēc ilgstošas ​​fiziskās slodzes. Ir cilvēki, kas izvēlas manuālās masāžas, citi izvēlas karstas vannas, lai atslābinātu muskuļus, bet Hyperice zīmols ir izstrādājis vienu no labākajiem veidiem kā paātrināt atveseļošanos un uzlabot ķermeņa muskuļu stāvokli, piedāvājot ikvienam izmēģināt produktu, kuru lieto pasaules labākie sportisti, lai trenētos vairāk un muskuļi atjaunotos ātrāk.

Hypervolt 2 Pro ir viens no labākajiem masāžas pistolēm, kas var mazināt spriedzi un palielināt kustību diapazonu ierobežotās locītavās. Masāžas ieročus iecienījuši gan cilvēki, kuri piekopj aktīvu dzīvesveidu, gan arī cilvēki ar mazkustīgāku dzīvesveidu. Pistoles darbības mehānisms ir ārkārtīgi vienkāršs: ātri un īsi pistoles sitieni noteiktā ķermeņa zonā iekļūst muskuļu audos, palīdzot atslābināties un atjaunojot asinsriti.

Hypervolt 2 Pro ir 5 dažādi ātrumi: 1700, 1900, 2100, 2400 un 2700 sitieni minūtē. Lai pielāgotu vēlamo ātrumu, vienkārši pagrieziet plato ripu pistoles aizmugurē. Iebūvētais Bluetooth ļauj savienot pistoli ar Hyperice lietotni, kas ir pieejama kā iOS, tā arī Android. Komplektā ir 5 pistoles sprauslas, katra ir paredzēta noteiktai kermeņa daļai.

Hypervolt 2 Pro veiktspēja ir ļoti iespaidīga - pistole darbosies līdz 3 stundām akumulatora darbības laikā. Izmantojot Hypervolt 2 Pro trokšņa līmenis ir ārkārtīgi zems - augstākajos iestatījumos pistole rada 65 decibelu troksni.

Nedaudz par Hyperice lietotni: pēc lietotnes lejupielādes ir jāatbild uz dažiem jautājumiem par savu veselību un aktivitātēm, kā arī jāsavieno tā ar Hyperice produktu. Pašā aplikācijā ir iespējams atrast dažādas programmas - pamatojoties uz savu aktivitāti vai izvēlēties konkrētu režīmu izvēlētajai ķermeņa daļai.


Jūs varat iegādāties Hyperice Hypervolt 2 Pro: https://eleme.lv/lv/product/9752/hyperice-hypervolt-2-pro-masazas-pistole

Vai arī apmeklējot Garmin salonveikalu t/c “Domina Shopping” (Ieriķu ielā 3)

Vairāk informācijas: 

Tālr. 267631612

E-pasts: [email protected]