ELEME - Online store

Izpētiet pilnību un atklājiet iespējas ar jaunajiem COROS APEX 2 un APEX 2 PRO pulksteņu modeļiem

APEX 2 un APEX 2 PRO jaunie pulksteņi ir aprīkoti ar pārveidotu GPS antenu, kas nodrošina labāku veiktspēju, uzlabotu navigācijas pieredzi; nākamās paaudzes optisko sirdsdarbības ātruma sensoru un ilgāku GPS akumulatora darbības laiku, kas palīdzēs izsekot līdzi treniņu procesam, lai, kur arī atrastos – vai tie būtu kalni, tuksnesis vai lauku neceļš.

 

APEX 2 moduļa akumulatora darbības laiks ir 45 stundas, bet APEX 2 PRO – 75 stundas. Lai pilnībā uzlādētu ierīci, nepieciešamas mazāk nekā 2 stundas. Ērti, ātri un praktiski, tieši tas, kas ir nepieciešams ikdienas skrējienā.

 

Pulkstenis būs ne tikai ikdienas ceļabiedrs, bet arī palīdzēs pārraudzīt miega kvalitāti, izsekojot līdzi lēnā miega stadijai, dziļajai un nemierīgajai jeb ātrajai miega stadijai. Izanalizējot šos datus, varēs uzlabot sava miega kvalitāti.

Pamostoties no miega ir iespējams veikt ātro sirdsdarbības ritma mainības mērījumu (HRV), lai noteiktu, cik sagatavots ir ķermenis stresam apstākļiem. Tāpat ir iekļauts optiskais sirdsdarbības sensors, lai spētu 24/7 sekot līdzi savam sirdsdarbības ritmam.

APEX 2 modelis darbojas plaukstas locītavas temperatūrā, kas svārstās no -20 līdz +50 grādiem . Kāpjot kalnos, ziemas bargajā salā pulksteņa skārienjūtīgajam ekrānam varēs piekļūt pat tad, ja rokās būs cimdi, tagad vairs nav nepieciešams novilkt cimdus, lai pietuvinātu karti vai mainītu navigācijas iestatījumus.

 

Lai kādi būtu arī laikapstākļi – lietus, sniegs, peļķes vai dubļi – APEX 2 paliks sauss jebkuros laikapstākļos. Arī ja pulkstenis iekritīs jūrā vai ezerā, tas spēj izturēt spiedienu līdz 50 metru dziļumam.

 

Pulksteņi ir aprīkoti ar augstākā līmeņa navigācijas iespējām, lai varētu precīzi noskaidrot, kur atrodies, kalni, meža ieloks vai tuksnesis, APEX 2 palīdzēs veiksmīgi atgriezties sākotnējā galamērķī. Izmantojot bezmaksas globālās ģeogrāfiskās un topogrāfiskās kartes, ir iespējams piekļūt navigācijas informācijai visattālākajās pasaules vietās.

 

Sāc iepazīt pasauli jau tagad ar jaunajiem COROS APEX 2 un APEX 2 PRO pulksteņiem. 

Produkts pieejams: ELEME.lv - Interneta veikals