ELEME - Online store

VAAST inovācija,kas vairāk kā tikai moderns vārds

VAAST Bikes ir zīmols, kas ir izveidots, lai atbrīvotos no vecajiem ražošanas ieradumiem velosipēdu pasaulē. 

Šī ir vīzija ar jaunu redzējumu un vēlmi radīt veidus, kā sasniegt mērķus. Jauna pieeja ar mērķi pierādīt, ka ir dažādi, labāki veidi, kā uzbūvēt velosipēdu un sasniegt vairāk.

VAAST ir inovatīvi velosipēdi, kuri paredzēti mobilitātei. VAAST inženieri, zinātnieki, dizaineri un braucēji turpina veiksmīgi izstrādāt funkcionālākus, izturīgākus un precīzāk noregulētus velosipēdus, kuri veicina jaunu pieredzi to lietošanā.

VAAST Bikes izmanto optimizētus un alternatīvus materiālus ražošanā, modernu dizainu un V-Fit tehnoloģijas, lai radītu baudāmu braukšanas sajūtu un vēlme braukt katru dienu ar baudu.

Tā kā viss ir savstarpēji saistīts, mēs nekad nepārstājam meklēt veidus, kā veidot savstarpējas attiecības ar planētu, kura dot iespēju mums izmantot tās virsmu pa kuru pārvietojamies.

Spilgts piemērs patiesai inovācijai ir Super Magnesium, V-Fit, Naild R3EACT, kas ir VAAST radīta moderna balstiekārta, kura absorbē un atseko ceļa segumu.

Šīs ir priekšrocības, kurus var just braucot, ne tikai izlasot par tām. Ja tas būtiski neuzlabotu braukšanas pieredzi, mēs to nedarītu.

Vieglāks, stiprāks un vienozīmīgi labāks - super magnēzijs. Vaast Bikes ir pirmais ražotājs pasaulē, kurš izmanto Allite Super Magnēziju.

Šim augstas izturības sakausējuma materiālam piemīt lieliskas ceļa seguma absorbēšanas spējas, tas ir par 33% vieglāks par Alumīniju un 50% vieglāks par Titānu un krietni izturīgāks materiāls par abiem iepriekš minētajiem.

Pateicoties šim ekoloģiski draudzīgam materiālam, VAAST spēj radīt unikālu braukšanas pieredzi.

Efektīva jaudas pārvietošana uzlabo un atvieglo braukšanu augšup kalnā. Ceļa seguma absorbēšanas priekšrocības arī samazina papildu skaņas, kuras rodas brauciena laikā

100% ekoloģisks, iepakojums bez plastmasas.


Pasūti jau tagad! ELEME.lv - Interneta veikals