ELEME - Online store

Iepriecini savus bērnus ar skaistām un praktiskām Ziemassvētku dāvanām

Skraidīt pa veikaliem pēdējā brīdī un meklēt pērles, ko jau ir paspējis nopirkt kāds cits, nav patīkamākais process. Mums tam ir risinājums - ietaupi laiku, izvēloties zīmola Huffy dāvanu piedāvājumus.

Disney princešu kariete būs lieliska izvēle mazajām princesēm, jo ikkatra meitene kādreiz vēlas būt princese un šī būs perfekta dāvanas izvēle.

Disneja princeses kariete ar zirgu būs dāvana, kas nepaliks neredzama, darbināma ar akumulatoru, lai bērns varētu ērti un ātri pārvietoties gan pa lielāku istabu, gan āru. . Kamēr bērns stūrē skaisto karieti, karaliskais zirgs slīd uz izturīgiem ritentiņiem un griežas, lai vadītu ratus. Karietes dizainā ietvertas Disneja princešu grafikas – Bella, Pelnrušķīte, Jasmīna, Aurora,Tiana un Salātlapiņa. Lai braucienu padarītu vēl jautrāku ir iespējams atskaņot 3 Disneja princešu skaņas. Atpūšoties no izbrauciena, bērns var ķemmēt zirga krēpes un asti un sapīt skaistas bizes.

McQueen automašīna būs piemērojama ikvienam mazajam multfilmas McQueen un sačīkšu automašīnu fanam. Sarkana sacīkšu grafika, kas papildināta ar mirgojošām zibens skrūvēm, strādājošiem priekšējiem lukturiem un lieliskām automašīnu skaņām. Kā īpašas funkcijas izceļamas arī atpakaļgaida, vadāmība ar kājas pedāli, lai nodrošinātu patiesu sacīkšu sajūtu. Šis sacīkšu auto patiks ikvienam mazajam autovadītājam vecumā no 3-7 gadiem.

Tiem, kas nav kariešu un automašīnu fani, iesakam izvēlēties jaunos burbuļu skrejriteņus - Spiderman, Frozen un Cars tematikā. Skrejriteņi ir aprīkoti ar iebūvētu burbuļu mašīnu, kas pārvietojoties izpūš burbuļus no skrejriteņa aizmugures, atliek tikai piepildīt rezervuāru ar savu iecienītāko burbuļu maisījumu un doties ceļā. Skrejritenis ir piemērots bērniem vecumā no 3-5 gadiem.


Pasteidzies, produkti pieejami ierobežotā daudzumā tikai "Eleme" internetveikalā:  ELEME.lv - Interneta veikals