ELEME - Online store

Trenējies efektīvi ar Forerunner 265 un 265S pulksteņiem

Forerunner 265 sērija ir pirmais specializētais GPS viedpulkstenis ar spilgtu AMOLED displeju.

Forerunner 265 ietvertais pilnkrāsu displejs ir viegli lasāms neatkarīgi no laika apstākļiem. Skārienekrāns papildina tradicionālo 5 pogu dizainu, ļaujot ātri piekļūt ikdienas funkcijām, viedajiem paziņojumiem un citām funkcijām.

265.sērija piedāvā inovatīvas funkcijas, lai palīdzētu sportistiem sasniegt savus mērķus:

  • Rīta atskaite, kurā sniegts pārskats par aizvadītās nakts miegu, dienas treniņu ieteikumiem, kā arī sirdsdarbības ritma mainīgumu.
  • Sacensību logrīks sniegs treniņu padomus, personalizētus ikdienas ieteicamos treniņus un finiša laika prognozes, pamatojoties uz trases informāciju, laikapstākļiem un sniegumu.
  • Personalizēti ikdienas ieteikumi treniņiem tiek pielāgoti pēc katra skrējiena, atbilstoši sniegumam. 
  • Gatavības noteikšanas rādītājs pamošanās brīdī nosaka miega kvalitāti, atgūšanos, treniņa slodzi un citus rādītājus, lai noteiktu, cik intensīvu treniņu izvēlēties – smagāku vai vieglāku.
  • Skriešanas jaudas un dinamikas dati uz plaukstas locītavas; tagad nav nepieciešamas papildu aplikācijas vai aksesuāri, viss nepieciešamais vienviet.

Pulkstenī ietvertas arī tādas funkcijas kā fiziskās sagatavotības līmeņa un skābekļa līmeņa asinīs noteicējs, ķermeņa enerģijas uzraudzība, akūtā slodze un treniņu efekts. Tāpat pulkstenī ir ietverts miega monitorings, stresa līmeņa noteikšana, menstruālā cikla un grūtniecības izsekošana.

Forerunner 265.sērija ļauj saņemt paziņojumus un lejuplādēt dziesmas no Spotify. Klausies mūziku bez viedtālruņa un izbaudi skriešanu.

Forerunner 265 sērijas moduļi  pieejami 2 izmēros ar atšķirīgu akumulatora darbības laiku: 265S modelis (42 mm) līdz 24 stundām GPS režīmā un līdz 15 dienām viedpulksteņa režīmā, bet 265 modelis (46 mm) līdz 20 stundām GPS režīmā un līdz 13 dienām viedpulksteņa režīmā. 


Pieejams 6 dažādās krāsās, lai pielāgoties katra personīgajam stilam: ELEME.lv - Interneta veikals