ELEME - Online store

Hyperice noskaņās aizvadīta Kristapa Porziņģa un Māra Verpakovska labdarības basketbola spēle

Pēc 7 gadu pārtraukuma LOC grozus atkal ierībināja slavenības – aktieri, mūziķi, futbolisti, basketbolisti, hokejisti un draugi.

Bez Kristapa Porziņģa un Māra Verpakauska laukumā devās vairāki bijušie Latvijas basketbola izlases spēlētāji – Kristaps Janičenoks, Kaspars Cipruss, Jānis Blūms un Gunta Baško, autorallists Mārtiņš Sesks, Latvijas Tenisa savienības prezidents Ernests Gulbis, mūziķis Gatis Irbe, aktieris Intars Rešetins, vairāki bijušie futbola izlases spēlētāji, politiķi, kā arī pasaules hokeja čempionāta bronzas medaļnieki Miks Indrašis un Rūdolfs Balcers.

Rūpējoties par spēlētājiem, kā jaunums šogad bija zīmola Hyperice atjaunošanās zona, kur spēlētāji varēja iesildīties pirms spēles un atjaunoties pēc tās. Īpaši iecienīta šī zona bija fotogrāfiem un filmētājiem, kas novērtēja iespēju izmēģināt Hyperice Venom muguras jostu, paralēli strādājot un ķerot kamerā labākos mirkļus no spēles.

Labdarības spēles ietvaros kopā tika savākti 19 000 EUR, kas tiks novirzīti labdarības biedrībām "Tabitas sirds" un "Dižvanagi".

Kā dāvinājums no zīmola Hyperice, vienai sporta skolai pēc kapteiņu izvēles, šoreiz tā bija Liepājas basketbola skola, tika dāvināts Hyperice ierīču pamatkomplekts, lai sporta skolas audzekņi varētu attīstīties un atjaunoties kopā ar Hyperice.

Paldies Liepājas olimpiskajam centram par viesmīlību, Kristapam Porziņģim, Mārim Verpakovskim un visai organizatoru komandai un zīmolam Hyperice par ierīču nodrošināšanu sporta skolas audzēkļiem.


Video no spēles: