ELEME - Online store

XGIMI Horizon Pro

Mūsdienu tehnoloģijas pārsteidz ar savām iespējām, ienesot ikdienas dzīvē pārmaiņas. Piemēram, zīmols XGIMI deva iespēju ar mājas projektora Horizon Pro palīdzību noorganizēt īstu kinoteātri mājās.

Horizon Pro ir ļoti jaudīga ierīce ar augstākās kvalitātes funkcijām. Pateicoties tā kompaktumam, Horizon Pro var novietot uz jebkura plaukta, neaizņemot papildu vietu. Un arī nav jāuztraucas par ierīces atrašanās vietas atkarībā no telpas apgaismojuma. Horizon Pro nodrošina īpaši spilgtu projekciju līdz pat 2200 ANSI lūmeniem, nezaudējot spilgtumu vai izteiksmīgu attēla kvalitāti.

Projicētā attēla kvalitāte sasniedz 1080p ar diagonāli līdz 300 collām (7,62 m). Ja esat dažāda satura, piemēram, filmu, sporta spēļu un/vai mūzikas klausīšanās cienītājs, tad katram veidam varat iestatīt labāko attēla kvalitāti līdz pat 4K Ultra HD. Horizon Pro ir aprīkots ar automātisko ekrāna pielāgošanas tehnoloģiju, kas ļauj bez lietotāja iesaistības noregulēt attēlus vertikāli un horizontāli, nodrošinot perfektu malu attiecību, bet nezaudējot kvalitāti.

XGIMI Horizon Pro var kļūt par lielisku skaļruni, izmantojot Bluetooth savienojumu ar jūsu ierīci. Harman Kardon skaļruņu ražotāji ir parūpējušies par profesionālu un augstākās kvalitātes skaņu ar diviem 8 vatu un 45 mm pilna diapazona skaļruniem, kas tika izstrādāti īpaši Horizon projektoru sērijai. Horizon Pro ir aprīkots arī ar DTS Studio Sound tehnoloģiju, kas pastiprina basu un uzlabo dialoga skaņu.

Jūs varat iegādāties XGIMI Horizon Pro: https://eleme.lv/lv/product/9707/xgimi-horizon-pro-majas-projektors

Vai arī apmeklējot Garmin salonveikalu t/c “Domina Shopping” (Ieriķu ielā 3)

Vairāk informācijas: 

Tālr. 267631612

E-pasts: [email protected]