ELEME - Online store

Hyperice produkti ir piemēroti visiem!

Kad pirmo reizi izdzirdi par Hyperice zīmolu, pirmā doma var būt, ka šie produkti ir piemēroti tikai profesionāliem sportististiem. Nē, tā pavisam nav, Hyperice produkti ir domāti visiem, tos var lietot pat tavi vecvecāki.

Izklausās neticami? Šeit uzskaitīsim priekšrocības, kāpēc Hyperice zīmola produkti ir piemēroti arī vecākiem cilvēkiem.

Hyperice atjaunošanās tehnoloģija var:

  • palielināt mobilitāti;
  • nomierināt iekaisušus muskuļus;
  • uzlabot veiktspēju;
  • palīdzēt kustēties bez sāpēm.

Lai pārliecinātos par Hyperice produktu labvēlīgo ietekmi uz vecākiem cilvēkiem un ierīču efektivitāti, zīmols Hyperice un Watermark pansionāts noslēdza sadarbību.

Hyperice komanda nodrošināja pansionātu ar vispiemērotākajām ierīcēm, atbilstoši pansionāta iemītnieku vajadzībām, kā arī profesionālus fizioterapeitus, kas uzraudzītu procesu un palīdzētu ar ierīču uzlikšanu. 

Hyperice terapijās ir iekļauts siltums, vibrācija un kompresija, lai uzlabotu kustību amplitūdu locītavās, samazinātu muskuļu sāpes un uzlabotu asnisriti, tādējādi uzlabojot cilvēku mobilitāti.

Mobilitātes uzlabošana var palīdzēt cilvēkiem optimizēt fizisko sagatavotību, ļaujot izbaudīt mīļākās aktivitātes, neatkarīgi no tā, vai tā būtu vingrošana vai laika pavadīšana kopā ar mazbērniem.

Analizējot pilotprojekta rezultātus, pansionāta iemītnieku vidū visvairāk tika izmantota Venom masāžas josta, komforta nodrošināšanai, kā otra populārākā bija Normatec kāju sistēma, kas palīdzēja mazināt kāju pietūkumu un pirms terapijas palielināja asinis plūsmu uz apakšējām ekstremitātēm.

Apkopojot sadarbības rezultātus, pansionāta iemītnieki komforta līmenis bija uzlabojies par 100%. Pēc Hyperice produktu lietošanas, viņi kļuva par 22% mobilāki, samazinājās pietūkums un sāpes par 28%. Kopējais apmierinātības rādītājs bija 97%.

Daudzi cilvēki nemaz nezināja, ka pastāv šāda veida atjaunošanās tehnoloģijas iespējas, tāpēc Hyperice komanda var lepoties ar to, ka produkti ir pieejami visiem, lai uzlabotu cilvēku pašsajūtu.

Sāc rūpēties par sevi, saviem vecākiem un vecvecākiem jau tagad ar Hyperice produktiem.

Pērc šeit: Hyperice produkti

Izmantotais avots: Watermark pilot program