ELEME - Online store

Razor Rambler Glow 12

Sacīkšu braucējs, Eleme.lv piedāvā jaunumu tieši Tev!

Amerikāņu ražotājs “Razor”, kas piedāvā dažādus produktus braukšanai, aicina iepazināties ar elektrisko skūteri “Rambler Glow 12”.

“Razor Rambler Glow 12” ir retro mini skūteris, kas ir modernizēts atbilstoši mūsdienu prsībām. Skūtera stils pārceļ atpakaļ laikā, kad bija populāri tādi sporta automobiļu modeļi kā “Volkswagen Karmann Ghia” vai “Hudson Hornet”. Lielisku braukšanas kvalitāti nodrošina ne tikai retro stils, bet arī virsbūves kvalitāte: tā ir īpaši izstrādāta ātrgaitas piedzīvojumiem uz ceļiem. Jaudīgais 250 vatu motors ļauj sasniegt ātrumu līdz 23 km/h. Ja pēc 40 minūšu nepārtrauktas braukšanas jūs sapratīsiet, ka “Rambler Glow 12” izlādējās, uztraukumam nav pamats, jo skūteris ir aprīkots ar uzlādējamu 24 voltu akumulatoru un pēc brīža varēsiet turpināt baudīt braucienu.  

Ja vadītājam patīk pārbaudīt ne tikai savas prasmes, bet arī transportlīdzekļa veiklību un stabilitāti, “Razor Rambler Glow 12” šajā gadījumā būs lielisks palīgs, jo “Super Wide 12″” (305 mm) riepas ir pildītas ar gaisu un paredzētas intensīvai lietošanai, lai jebkuram braucienam piešķirtu amortizāciju un pārvarētu nelīdzenas virsmas. Augstas kvalitātes tērauda rāmis apvienojumā ar pagarināto polsterēto banāna stila sēdekli sniegs īpašu braukšanas pieredzi, jo tā ir kvalitatīva un uzticama braukšanas garantija.