ELEME - Online store

Ietinies siltumā ar jaunajām Venom dziedinošajām ierīcēm

Interneta veikals Eleme.lv iepazīstina ar jauno Hyperice VENOM līniju. Neatkarīgi no tā, vai esat profesionāls sportists, aktīva dzīvesveida piekritējs vai saskaraties ar stīvumu un muskuļu sāpēm. Jebkurā vietā un laikā VENOM karstuma un vibrācijas kombinācija sniegs Jums visu nepieciešamo labsajūtas uzlabošanai.

VENOM SHOULDER (ierīce pleciem) 

Venom Shoulder ir aprīkots ar nanotehnoloģiju sildelementiem, kas mazāk nekā 90 sekundēs ģenerē līdz160 grādiem nomierinošu siltumu. Ergonomisks dizains ar Premium Plush™ neoprēnu un digitālo skārienekrāna vadību. Trīs mainīgu siltuma un vibrācijas modeļu līmeņi paradzēti, lai Jūs varētu personalizēt savu ķermeņa atjaunošanos.

VENOM LEG (ierīce kājām)

Venom LEG piedāvā digitālo skārienekrānu, lai kontrolētu 3 atšķirīgus vibrācijas modeļus — viļņu, impulsu un konstantu, kā arī trīs siltuma iestatījumus un taimeri. Siltuma un vibrācijas kombinācija palīdz sasildīt, atraisīt un atslābināt stīvus muskuļus.

VENOM BACK (ierīce mugurai)

Venom Back pastiprina siltuma nomierinošo spēku ar kompresiju un vibrāciju, lai mazinātu stresu un spriedzi Jūsu ķermenī, kā arī atslādinātu muskuļus. Digitālās skārienekrāna vadības ierīces, regulējami temperatūras līmeņi un trīs atšķirīgi vibrācijas modeļi ļauj Jums pilnībā kontrolēt ierīces darbību, lai Jūs katru reizi iegūtu vēlamo rezultātu.

Venom līnija ir paredzēta, lai ikdienas skrējienā un  pat pašos aizņemtākajos brīžos Jūs varat parūpēties par savu labsajūtu un veselību. Lai iepazītos ar produktiem tuvāk un iztestētu tos, dodaties uz Garmin salonveikalu T/C Domina Shopping, Ieriķu ielā 3. 


Iegādāties produktus: https://eleme.lv/lv/search?q=venom