ELEME - Online store

ESI NEIEROBEŽOTS ar Fēnix 8

Vai esat kādreiz aizdomājies, kāda ir sajūta, ja uz jūsu rokas ir personīgais fitnesa treneris, kas var paveikt visu? Fēnix 8 ir tieši tas, kas jums nepieciešams, un spēj pat vairāk.

Fēnix 8 ir attīstījies

Fēnix 8 var lepoties ar satriecošu AMOLED un SOLAR displeju, kas nodrošina spilgtas krāsas un kristāldzidru redzamību jebkurā apgaismojumā. Neatkarīgi no tā, vai pētāt nelīdzenu apvidu vai sekojat līdzi treniņam telpās, displejs nodrošina, ka jums nepieciešamā informācija ir rokas stiepiena attālumā.

Fēnix 8 ir veidota tā, lai izturētu vissmagākās vides apstākļus, tā ir piemērota niršanai līdz 40 m dziļumā un ir aprīkota ar hermētiskām pogām, metāla sensora aizsargvāciņu un skrāpējumiem izturīgu objektīvu. Tas ir arī pārbaudīts atbilstoši ASV militārajiem termiskās, triecienizturības un ūdensizturības standartiem, tāpēc varat to droši ņemt līdzi jebkur.

Pārsniedziet savas iespējas

Fēnix 8 piedāvā plašu sporta veidiem pielāgotu treniņu klāstu, kas izstrādāts, lai palīdzētu jums uzlabot sniegumu un sasniegt fitnesa mērķus. Neatkarīgi no tā, vai esat skrējējs, riteņbraucējs, peldētājs vai spēka treneris, jūs atradīsiet pielāgotus treniņus un rādītājus, lai sekotu līdzi jūsu progresam un optimizētu treniņus.

Komandas ar balss aktivizēšanu

Pateicoties iebūvētajam skaļrunim un mikrofonam, Fēnix 8 ļauj veikt un pieņemt zvanus tieši no pulksteņa, kad tas ir savienots ar viedtālruni. Varat arī vadīt pulksteņa funkcijas ar balss komandām, pat bez viedtālruņa savienojuma, tādējādi nodrošinot lielāku elastību un ērtības.

Pārsteidzošs akumulatora darbības laiks

Fēnix 8 ar līdz pat 28 dienām ilgu akumulatora darbības laiku ir lieliska izvēle tiem, kas meklē izturīgu un daudzpusīgu viedpulksteni. Tas ļauj pilnībā izbaudīt visas pulksteņa funkcijas bez nepieciešamības bieži uzlādēt.

Fēnix 8 galvenās funkcijas

- Paredzēts niršanai līdz 40 metru dziļumam

- Iebūvēts skaļrunis un mikrofons balss vadībai

- Sportam pielāgoti treniņi

- Veselības stāvokļa un labsajūtas izsekošana 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā 7 dienas nedēļā

- Uzlabota navigācija kartē

Garmin Fēnix 8 ir lielisks sabiedrotais sportistiem un piedzīvojumu meklētājiem, kas pieprasa labāko. 

Pieejams Šeit: 
ELEME.lv - Interneta veikals