ELEME - Online store

Izbaudiet nepārspējamu komfortu un skaņas kvalitāti ar SHOKZ OpenFit Air

Mūsdienās bezvadu austiņas ir gandrīz katram iedzīvotājam. Tāpēc Izvēloties ideālu austiņu pāri, jo īpaši aktīvam dzīvesveidam, to komforts un skaņas kvalitāte ir ļoti svarīga. Kompānija Shokz ir nākusi klajā ar jaunu produktu kas varētu uzlabot tavu sporta aktivitāšu sniegumu.

SHOKZ OpenFit Air

Austiņas piedāvā unikālu funkciju kombināciju, padarot tās par izcilu izvēli gan fitnesa entuziastiem, gan vienkāršai ikdienas darbībai. Ar savu izturīgo dizainu, iespaidīgo audio veiktspēju un praktiskajām funkcijām SHOKZ OpenFit Air austiņas ir vērtīgs ieguldījums jūsu aktīvajā dzīvesveidā. Tās ir pieejamas dažādās krāsās:

- Melnā - Baltā - Rozā

OpenFit Air austiņas atbilst dažādām stila vēlmēm. Dizains ar atvērtām ausīm ļauj apzināties situāciju, jo jūs varat dzirdēt apkārtējās skaņas, piemēram, satiksmes negadījumus.

 Unikāls Komforts

Šīs austiņas ir neticami vieglas, nodrošinot to komfortu pat ilgstošas lietošanas laikā. Niķeļa un Titāna sakausējuma izmantošana rāmī, ne tikai veicina vieglo dizainu, bet arī palielina izturību un elastību. Tas nodrošina drošu piegulšanos, kas paliek vietā enerģisku aktivitāšu, piemēram, skriešanas, riteņbraukšanas vai pat augstas intensitātes sesiju laikā


 Skaņas kvalitāte

Atšķirībā no tradicionālajām austiņām, kas izmanto kaulu vadītspēju, SHOKZ OpenFit Air izmanto Shokz patentēto ''DirectPitch'' tehnoloģiju. Šis jauninājums apvienojumā ar ''OpenBass'' zemo frekvenču uzlabošanas algoritmu nodrošina skaidru skaņu, pilnībā neizolējot lietotāju no vides. Šis balanss ir lieliski piemērots tiem, kas vēlas baudīt augstas kvalitātes mūziku, vienlaikus apzinoties savu apkārtni. Neatkarīgi no tā, vai dod priekšroku standarta audio profilam, uzlabotam vokālam, pastiprinātiem basiem,  Shokz lietotne ļauj tev pielāgot audio pieredzi pēc lietotāja velmēm.

 Baterijas dzīve

Akumulatora darbības laiks ir vēl viena spēcīga lieta ar ko  SHOKZ OpenFit Air atšķirās no pārējām. Katra austiņa piedāvā līdz pat 6 stundām atskaņošanas ilgumu ar vienu uzlādi, un uzlādes korpuss to pagarina līdz 28 stundām. Tas nodrošina, ka jūsu austiņas ir gatavas lietošanai jebkurā laikā — gan ilgam treniņam, gan dienai birojā. Austiņām ir ''IP54'' ūdens un putekļu izturība, padarot tās pietiekami izturīgas, lai izturētu sviedrus un nelielas šļakatas. Tas padara tās par lielisku izvēli sporta un āra aktivitātēm.

 Savienošanās ar Shokz OpenFit Air

Savienojamība ir nemanāma, jo austiņās ir iebūvēts Bluetooth 5.2 un vairāku savienošanas pārī. Tā sniedz iespeju, savienot austiņas ar vairākām ierīcēm vienlaikus. Tas ir īpaši noderīgi, lai pārslēgtos starp tālruni un klēpjdatoru, neveicot atkārtotu savienošanu pārī.  Austiņas ir pielāgojamas un ļauj ērti pārvaldīt mūziku un zvanus. Tev ir iespēja uzstādīt austiņām papildus funkcijas, lai veiktu darbības kā kā mūzikas pauze, mūziku izlaišana un skaļuma regulēšana, izmantojot vienkāršus pieskārienus.

Ja esi gatavs izbaudīt labāko atvērto ausu adio tehnoloģiju, izmēģiniet SHOKZ, OpenFit Air austiņas un uzlabo savu klausīšanās pieredzi jau šodien!

Iegādajies tās: Eleme.lv