ELEME - Online store

Gribi uzturēt katrā istabā nepieciešamo gaisa temperatūru un samazināt apkures rēķinu? Uzstādi Netatmo viedo radiatoru termogalvu un maini siltumu pēc vajadzības.

Ietaupiet enerģiju un ērti kontrolējiet temperatūru visā mājoklī,  Netatmo radiatora termostata komplekts palīdz viegli un ērti samazināt enerģijas patēriņu līdz pat 37 %* no parastā enerģijas patēriņa. Izmantojot šo komplektu, varat kontrolēt istabas temperatūru tieši no viedierīces - no gultas vai pat no otras pasaules malas.

Varat iestatīt apkures režīmu pēc grafika - tiks uzdoti pieci jautājumi, kas tiks izmantoti, lai, pamatojoties uz jūsu ieradumiem, izveidotu grafiku, vienmēr nodrošinot vēlamo temperatūru. Termostats regulē temperatūru atkarībā no tā, kad pamostaties, dodaties uz darbu, atgriežaties mājās vai guļat. Katrā telpā varat iestatīt savu komforta temperatūru.

Tālvadības sistēma - pārvaldiet visas mājas apkuri tieši no viedtālruņa. Plānojiet, pamatojoties uz saviem ieradumiem, - siltumu, kur un kad tas nepieciešams. Regulējiet katru telpu atsevišķi - vēlaties, lai viesistabā būtu siltāka temperatūra, bet guļamistabā - zemāka? Nav problēmu. Atvērtā loga noteikšana - kad termostats konstatē, ka telpā ir atvērts logs, tas izslēdz apkuri, lai novērstu siltuma izšķērdēšanu. Inteliģenta vadība - termostats reāllaikā analizē telpu un pielāgo apkuri atkarībā no saules gaismas un telpas izmantošanas. Nakts režīms - taupiet enerģiju, kamēr guļat, apsildot tikai guļamistabas un samazinot apkuri pārējā mājā. Paaugstināšana - ja nepieciešams, telpas temperatūru var uz laiku paaugstināt līdz pat trim stundām. Pateicoties automātiskās apkopes funkcijai, Netatmo termostats jums paziņos, kad būs jānomaina baterijas vai kad apkures sistēmā būs radušies bojājumi.

Pareiza temperatūra īstajā laikā ar Netatmo Starter Pack Smart Valves.

Avots: iekšējais pētījums, Netatmo Smart Thermostat lietotāju enerģijas ietaupījums Eiropā no 2014.gada novembra līdz 2015.gada martam – salīdzinot ar iekārtām, kurās izmanto neprogrammējamus termostatus. Ietaupījumi pa valstīm: Belģija: 37%, Francija: 31%, Vācija: 37%, Itālija: 39%, Spānija: 42%, Lielbritānija: 35%. https://static.netatmo.com/energy/sa/v.ped37.pdf

Iegādāties produktu: ELEME.LV