ELEME - Online store

Atklājot Jauno COROS Solar GPS Velosipēda Datoru ''DURA''

Sveiks ceļotāj!


Vai tev ir gadījies tā, kad atklāj, ka velosipēda datora akumulators ir gandrīz jau izlādējies tieši tad, kad esi gatavs doties ceļā? Ja ne šis, tad noteikti esi pieredzējis, kā novecojušā akumulatora darbības laiks samazinās no pilnībā uzlādēta līdz absolūtai nullei, kamēr jūs pārvietojaties pa taku, cerot, ka sastapsiet atpazīstamu apkārtni, taču esi konstatējis ka esi apmaldījies, bet brīnumainā kārtā atrodi ceļu mājup, lai tā nenotiktu, COROS ir sagādājis risinājumu neatkarīgi no tā, kur vēlies braukt, pilnīgi jaunais COROS DURA ir tavs labākais sabiedrotais.

COROS DURA (Solārais GPS velosipēda dators)

Ierīce ir aprīkota ar aizraujošu akumulatora darbības laiku, kristāldzidru krāsu skārienekrānu, divu frekvenču GPS navigāciju un visaptverošu riteņbraukšanas treniņu platformu - tas ir gatavs sasniegt jūsu lielākos braukšanas mērķus. Tā vietā, lai aizpildītu pieejamo telpu ar pēc iespējas lielāku ekrānu, Coros apzināti izmantoja mazāku ekrānu - 2,7 collas no stūra līdz stūrim - un augšējās virsmas trešdaļu aizpildīja ar ļoti efektīviem maziem saules paneļiem, tāpēc tas spēj izturēt līdz pat 120 stundām. Patiesībā pareizos apstākļos tas varētu pabeigt braucienu ar lielāku uzlādi nekā tā sākumā, jo saules baterijas paneļi nodrošina līdz pat divām stundām akumulatora darbības ilgumu uz katru tiešās saules gaismas stundu.

Papildus priekšrocības

Papildu funkcijas ietver iebūvētu velosipēda trauksmes signalizāciju un avāriju noteikšanas funkciju, pārskatu par gaidāmajiem kāpumiem un gudru maršruta maiņu brauciena vidū, izmantojot Google Maps (tālruņa savienojumu), kas piedāvā arī tādus aktuālos datus kā satiksmes un ceļu slēgšanas informācija. To var savienot ar parastajām lietotnēm, tostarp TrainingPeaks, Strava, Komoot un RideWithGPS, lai lejupielādētu maršrutus vai treniņus un pēc tam augšupielādētu braucienus. Kā gaidīts, to var savienot arī ar Coros lietotni, kas ļauj lietotājiem konfigurēt ierīci un veikt programmaparatūras atjauninājumus.

Precizitāte

COROS DURA ir aprīkots ar jaunāko divu frekvenču GPS satelītu mikroshēmu, kas precīzi reģistrē atrašanās vietas datus pat tad, ja braucat blīvi izbrauktām takām vai daudzstāvu pilsētām. Ieslēdzot automātiskās GPS izvēles režīmu, COROS DURA izmanto vislabāko GPS iestatījumu, pamatojoties uz satelītu stiprumu, lai saglabātu precīzu izsekošanu, vienlaikus optimizējot akumulatora patēriņu. Ja nepareizi nogriezes, tas nekas, jo COROS DURA, izmantojot reāllaika datus par ceļu stāvokli, ko nodrošina Google Maps, nekavējoties mainīs maršrutu, lai izvairītos no sezonāliem slēgumiem un būvdarbiem.

Pilnvērtīga pieredze

Solar GPS velosipēda datoram piemīt izcila funkcija - gandrīz tūlītēju datu augšupielāde pēc brauciena neatkarīgi no tā ilguma, ļaujot jums viegli dalīties savos piedzīvojumos ar savu kopienu. Tas sadarbojas ar COROS pulksteņiem un sensoriem, lai sniegtu pilnu fitnesa informācijas klāstu, ļaujot bez problēmām sekot līdzi jūsu progresam.Ar iebūvētu Bluetooth, ANT+ , mūsu Solar GPS velosipēda dators garantē elastību un globālu savietojamību kā nekad iepriekš.

Pievienojieties mums, lai sāktu savu līdz šim labāko piedzīvojumu ar Solar GPS velosipēda datoru DURA, kas ir lielisks jūsu divriteņu piedzīvojumu pavadonis. Velo braukšanas nākotne sākas tagad, un tā ir gaišāka nekā jebkad agrāk!