ELEME - Online store

Index BPM |Asinsspiediena monitors

Sekojiet līdzi savai veselībai, ar šo viegli lietojamo viedo asinsspiediena monitoru, kas nodrošina precīzus asinsspiediena un sirdsdarbības ritma mērījumus, iebūvētajā displejā.

Jaunums no GARMIN

Mēs ar prieku iepazīstinām jaunumu no GARMIN - Index™ BPM Viedais asinsspiediena monitors. Izmantojot šo ierīci, lietotājam ir iespēja izmantot mobīlo lietotni GARMIN conncect, palīdzot Tev sniegt pilnīgāku priekšstatu par tavu vispārējo veselību vienuviet.


Priekšrocība
Šai kompaktajai, universālajai ierīcei ir iebūvēts displejs, kas ļauj uzreiz apskatīt mērījumus. Regulējamā aproce der dažādām rokām, no 22 līdz 42 cm (9 līdz 17 collu) apkārtmēram, un ir viegli salokāma uzglabāšanai, kā arī ērti pārnēsājama.

Index BPM akumulatora darbības laiks ir līdz 9 mēnešiem, un tam ir četras AAA baterijas, kuras vajadzības gadījumā var viegli nomainīt.

Datu saglabāšana
Ja savus mērījumus sinhronizēsiet ar savu Garmin Connect kontu, lietotnē varēsiet apskatīt 7 dienu, 4 nedēļu un 1 gada pārskatus un eksportēt tos PDF formātā, kas nozīmē ka vienmēr varēsi salīdzināt ierpiekšējos mērījumus

Asinspiediena un sirds ritma mērījumi
Lietojot pareizi, šis viedais asinsspiediena monitors nodrošina asinsspiediena un sirdsdarbības ritma mērījumus. Varat vienā reizē veikt vienu mērījumu vai trīs secīgus mērījumus un iegūt vidējo rezultātu.

Prece pieejama:  
Eleme.lv