ELEME - Online store

Aizstāj klasisko spēļu ekrānu ar XGIMI projektoru

Atšķirībā no tradicionālajiem ekrāniem, pārnēsājamais spēļu projektors ļauj iegūt lielāku attēlu. Tagad vairs nebūs jāstāv/jāsēž pārāk tuvu televizora ekrānam.

Ar XGIMI augsto izšķirtspēju un iespaidīgo spilgtumu, šie projektori nodrošina kristāldzidru un asu attēlu.

XGIMI pārnēsājamie spēļu projektori ir populāri arī video spēlētāju vidū tieši projektoru daudzpusības un pārnēsājāmības dēļ. Piem., to var pārvērst par mājas kinozāli, lai skatītos seriālus vai filmas. XGIMI pārnēsājamais projektors ir kompakts un ļoti viegls, tāpēc to var pārvietot uz jebkuru mājas istabu vai paņemt līdzi uz drauga māju, lai kopā spēlētu videospēles.

Pārnēsājamos projektorus ir ļoti viegli uzstādīt, pateicoties ietvertai automātiskās regulēšanas sistēmai.

XGIMI MoGo 2 Pro:

XGIMI MoGo 2 Pro attēla un skaņas kvalitātes ziņā XGIMI MoGo2 Pro nepašaubāmi ir labākais portatīvā datora spēļu projektors. Projektors projicē attēlus Full HD kvalitātē, ir HDMI ports, kas ļauj projicēt saturu 3D formātā. XGIMI MoGo 2 Pro projektors apvieno Wi-Fi un Android TV, kas padara šo projektoru par daudzpusīgu ierīci, kas ir ideāli piemērots profesionāliem spēlētājiem.

XGIMI Halo+:

XGIMI Halo+ ir viens no labākajiem XGIMI pārnēsājamajiem projektoriem. Kompakts, kabatas izmēra modelis, ko var paņemt visur līdzi. Aprīkots ar uzlādējamu akumulatoru, kurš darbojas līdz 2 stundām. Pateicoties Google asistenta funkcijai, ierīci var vadīt ar balsi.

XGIMI Horizon Pro:

XGIMI Horizon Pro pārnēsājamam projektoram ir Ultra HD DLP spēļu projektors aprīkots ar spilgtu LED apgaismojumu un 16 vatu audio sistēmu. Integrētā Android TV sistēma padara XGIMI Horizon Pro par saderīgu ar visām straumēšanas lietojumprogrammām.