ELEME - Online store

Atklāj skriešanas sezonu ar Shokz austiņām

Klāt pavasaris un skriešanas sezona, lai neapjuktu Shokz modeļu klāstā, esam sagatavojuši atsevišķu salīdzinājumu par katru no modeļiem.

Shokz OpenRun Pro

Piemērotas maratoniem un pusmaratoniem

OpenRun Pro modelis ir radīts elitāriem sportistiem, kas neapstājas pie sasniegtā. Austiņas ar kaula vadīšanas tehnoloģiju palīdzēs sasniegt jaunus mērķus.

Vieglas ar atvērtās auss dizainu apvienojumā ar jaunāko un modernāko kaulu vadīšanas tehnoloģiju un uzlabotiem basiem ļauj saglabāt saikni ar apkārt notiekošo. Tagad vari skriet pa mežu izbaudot mīļāko mūziku, bet joprojām dzirdot putnus un garām braucošās mašīnas. Ūdensizturīgas (IP55 izturības novērtējums), 10 stundu ilgs akumulatora darbības laiks un viegla uzlāde.

Shokz OpenRun 

Piemērotas pusmaratoniem, treniņiem brīvā dabā, 10 km distancēm

OpenRun ir visvieglākais austiņu modelis ar IP67 ūdensnecaurlaidīgu aizsardzību (nav paredzētas peldēšanai), 8 stundu ilgu akumulatora darbības laiku un ātru uzlādi. Duālie mikrofoni un daudzfunkcionālā poga ļauj atbildēt uz zvaniem un pārslēgt mūziku, esot ceļā.

Shokz OpenMove

Piemērotas īsākām distancēm (5km), nelielas slodzes krosa treniņiem un ikdienai

OpenMove austiņas ir piemērotas ikvienam skriešanas iesācējam vai jebkuram, kurš pirmo reizi izmēģina austiņas ar kaulu vadīšanas tehnoloģiju.

Ūdensizturīgas (IP55 izturības novērtējums) ar 6 stundu ilgu akumulatora darbības laiku, kas būs piemērotas nelielas slodzes treniņiem un atpūtai.


Pasūti jau tagad: ELEME.lv - Interneta veikals