ELEME - Online store

Jaunums Shokz OpenFit austiņas

Tradicionālās austiņas un bezvadu austiņas  bieži izolē cilvēkus no apkārtējās pasaules, bloķējot ārējās skaņas. Shokz OpenFit piedāvā atšķirīgu pieeju. Izmantojot kaulu vadītspēju un DirectPitch™ tehnoloģiju, šīs atvērtā tipa austiņas pārraida skaņu, ļaujot baudīt savu iecienītāko mūziku, vienlaikus apzinoties, kas notiek apkārt.

Shokz OpenFit sniedz iespēju baudīt mūziku un podkāstus, neapdraudot savu drošību, dzirdot gan tuvojošos automašīnu, gan sarunājoties ar draugu.

Lietojot šīs austiņas, tā ir arī papildus drošība tādiem āra sporta veidiem, piemēram kā riteņbraukšana, skriešana vai pārgājieni. Atvērtais dizains ļauj dzirdēt svarīgus signālus, piemēram, tuvojošos transportlīdzekļus, savvaļas dzīvniekus u.c. skaņas.

Atbildot uz zvaniem vai  pieslēdzoties video konferencēm, jūs varat dzirdēt apkārt notiekošo - kolēģus, bērnus vai mājdzīvniekus,  panākot darba un privātās dzīves līdzsvaru un efektīvu saziņu no mājām.

Shokz OpenFit modelis izceļ šādas īpašības:

  • Nav spiediena ausīs — OpenFit nodrošina ērtu piegulšanu, kas nesaspiež un neizdara spiedienu uz ausīm.
  • Drošība un ērtums – ergonomiskais delfīnu loks nodrošina, ka austiņas droši atrodas ap ausīm, nodrošinot dabisku gaisa plūsmu, tādējādi samazinot diskomfortu ilgstošas valkāšanas laikā.
  • Komforts — austiņas cieši pieguļ pie auss un neslīd nost, tāpēc  nebūs jāuztraucas, ka tās  ir pārāk lielas vai mazas priekš auss kanāla.

OpenFit ļauj pieslēgties zvaniem visas dienas garumā, stundām ilgi baudīt iecienītāko mūziku vai podkāstus un gandrīz aizmirst, ka nēsājat austiņas.

Shokz OpenFit nav nepieciešama īpaša apkope, ar atvērto auss dizainu jūs izvairīsieties no tieša kontakta starp austiņām un auss kanālu, samazinot infekciju rašanās risku.

Austiņas ir ūdensizturīgas, ļaujot bez raizēm baudīt mūziku treniņu laikā vai pat lietū.

Pasūti šeit: ELEME.lv - Interneta veikals