ELEME - Online store

VAAST E/1 iegūst “Izcila produkta dizaina” balvu

VAAST E/1 revolucionārais piepilsētas  velosipēds Vācijas Dizainu balvu pasniegšanas ceremonijā Frankfurtē ieguvis “Izcila produkta dizaina” balvu kategorijā “Velosipēdi un e-velosipēdi”.


Balvas iegūšana ir trešais sasniegums, ko Vaast ir saņēmis 12 mēnešu laikā, iegūstot arī labāko transporta balvu ABC balvu ceremonijā un Pilsētas kategorijā Dizaina un inovāciju balvu ceremonijā. 


E/1 modelis nav kārtējais e-velosipēds, tas ir pacēlis divriteņu e-transportu pavisam citā līmenī, nodrošinot ērtumu, bet nezaudējot arī dizainu un estētiku.


VAAST E/1 modelis ir pirmais daudzfunkcionālais pilsētas e-velosipēds, kas vērsts uz specifikāciju un planētas ilgspējības saglabāšanu. Velosipēda modernais dizains ietver inovatīvu NAIL R3ACT piekares sistēmu, kas izstrādāta, lai efektīvi pārvadātu palielinātu svaru, kā arī braucot ar lielāku ātrumu pa reljefainu segumu, nodrošinātu labāku saķeri un vadāmību, sadalot braucēja,sēdekļa, akumulatora un motora svaru. Šis unikālais balstiekārtas dizains samazina vibrāciju līdz pat 20%, nodrošinot maksimālu komfortu.


Pakāpeniskais monorāmis un pilnībā integrētais Bosch 4 Performance CX Drive motors nodrošina gludu un ērtu braukšanu ar zemu smaguma centru un augstu veiktspēju.
 

VAAST E/1 modelis atspoguļo zīmola mērķi nodrošināt planētas ilgtspējību. Tas tiek ražots no ilgtspējīgi pārstrādātiem materiāliem un iepakojums nesatur plastmasas iepakojumu.


Pasūti tagad: ELEME.lv - Interneta veikals