ELEME - Online store

Jaunums Shokz OpenFit austiņas

Līdz ar “Shokz OpenFit” modeļa ienākšanu tirgū “Shokz” ir kļuvis par pionieru atvērtas auss austiņu tehnoloģijā.

Tradicionālās bezvadu austiņas un tradicionākās austiņas bieži izolē cilvēkus no apkārtējās pasaules, bloķējot ārējās skaņas. Shokz OpenFit piedāvā atšķirīgu pieeju.

Izmantojot kaulu vadītspēju vai DirectPitch™ tehnoloģiju, šīs atvērtās austiņas pārraida skaņu auss kanālā bez traucējumiem, ļaujot baudīt savu iecienītāko mūziku, vienlaikus apzinoties, kas notiek apkārt.

Neatkarīgi no tā, vai dodaties skrējienā pa pilsētu vai pieskatat bērnus, kad mājā kļūst pārāk kluss, Shokz OpenFit ļauj jums palikt iesaistītiem un sazināties ar pasauli.

Shokz OpenFit sniedz iespēju baudīt mūziku un podkastus, neapdraudot savu drošību, dzirdot tuvojošos automašīnu vai iesaistoties sarunā ar draugu.

Papildus drošība āra sporta veidiem, piemēram, riteņbraukšanai, skriešanai vai pārgājieniem. Atvērtais dizains ļauj dzirdēt svarīgus signālus, piemēram, tuvojošos transportlīdzekļus, savvaļas dzīvniekus u.c. skaņas.

Sazinieties ar zvaniem vai video konferencēm, vienlaikus apzinoties savu apkārtni. Jūs varat dzirdēt savu partneri, bērnus vai mājdzīvniekus, kad viņiem esat vajadzīgs, un panākt darba un privātās dzīves līdzsvaru un efektīvu saziņu no mājām.

Pārvērtiet mājsaimniecības darbus patīkamā vairākuzdevumu pieredzē. Veiciet mājas darbus, baudot podkastus vai mūziku, nepalaižot garām nevienu minūti.

Komforts ir vissvarīgākais, ja runa ir par austiņām, jat tās ilgstoši lieto. Shokz OpenFit modelis izceļ šādas īpašības:

  • Bez spiediena vai saspiešanas — OpenFit nodrošina ērtu piegulšanu, kas nesaspiež un neizdara spiedienu uz ausīm.
  • Drošas un ērtas – ergonomiskais delfīnu loka ausij  nodrošina, ka austiņas droši atrodas ap ausīm, nodrošinot dabisku gaisa plūsmu un samazinot diskomfortu ilgstošas valkāšanas laikā.
  • Nenogurst ausis — ar atvērtu ausu dizainu jums nav jāuztraucas par ausu nogurumu, kas saistīts ar tradicionālajām austiņām. Austiņas cieši pieguļ pie auss un neslīd nost, tāpēc jums nebūs jāuztraucas parās ir ir pārāk lielas vai mazas priekš auss kanāla.

OpenFit ļauj pieslēgties zvaniem visas dienas garumā, stundām ilgi baudīt iecienītāko mūziku vai podkastus un gandrīz aizmirst, ka nēsājat austiņas.

Shokz OpenFit ir nepieciešama ļoti maza apkope, un ar atvērtu ausu dizainu jūs izvairīsities no tieša kontakta starp austiņām un auss kanālu, samazinot baktēriju rašanās risku.

Austiņas ir ūdensizturīgas, ļaujot bez raizēm baudīt mūziku treniņu laikā vai pat lietū.