ELEME - Online store

Samazini apkures izmaksas ar Netatmo

Oktobra vidus ir laiks, kad lielākajai daļai iedzīvotāju ir pieslēgta centralizētā apkure. Tieši šis ir tas brīdis, lai domātu kā efektīvāk apsildīt telpas un ergonomāk patērēt siltumu, paralēli ietaupot arī izmaksas par apkuri.

Nereti gadās situācijas, ka maksājam vairāk par apkuri nekā tiek saņemts siltums, vai tieši otrādi atrodoties ārpus mājas nav iespējams kontrolēt iekštelpu temperatūru. Šķiet neticami? Nemaz nē, ar Netatmo viedajiem termostatiem, radiatoru vārstiem un releju komplektiem iespējams ievērojami ietaupīt apkures izmaksas. Ar lietotnes palīdzību iespējams mainīt temperatūru pat neatrodoties mājās.

Netatmo ir veicis aptaujas pētījumu savu klientu vidū, noskaidrojot viņu viedokli un pieredzi saistībā ar Netatmo.Zemāk redzami aptaujas rezultāti, akcentējot nozīmīgākos aptaujas jautājumus. Aptauja veikta Netatmo lietotāju vidū, analizējot aplikācijas datus.

Rezumējot zemāk esošos datus, var pārliecināties, ka Netatmo ierīces ir efektīvs mājas risinājums, lai ergonomāk ietaupītu apkures izmaksas un nodrošinātu vienmērīgu telpu temperatūru. 

Izvēlies Netatmo!

Netatmo ierīces: ELEME.lv - Interneta veikals

Izmantotais avots:  https://static.netatmo.com/energy/Energy-Savings-2023-Infographie