ELEME - Online store

Forerunner 965 – augstākās klases GPS skriešanas un triatlona viedpulkstenis

Forerunner 965 sērijas pulkstenim ir viegls titāna ietvars, iebūvētas kartes, papildus metrika un iespēja saglabāt vairāk dziesmu nekā Forerunner 265 sērijas pulkstenī.

965.sērija piedāvā inovatīvus rīkus, lai palīdzētu sportistiem sasniegt savus mērķus:

  • Rīta atskaite, kurā sniegts pārskats par aizvadītās nakts miegu, dienas treniņu ieteikumiem, kā arī sirdsdarbības ritma mainīgumu.
  • Sacensību logrīks sniegs treniņu padomus, personalizētus ikdienas ieteicamos treniņus un finiša laika prognozes, pamatojoties uz trases informāciju, laikapstākļiem un sniegumu.
  • Personalizēti ikdienas ieteikumi treniņiem, kas tiek pielāgoti pēc katra skrējiena, atbilstoši sniegumam. 
  • Gatavības noteikšanas rādītājs pamošanās brīdī, nosaka miega  kvalitāti, atgūšanos, treniņa slodzi un citus rādītājus, lai noteiktu, cik intensīvu treniņu izvēlēties – smagāku vai vieglāku. 
  • Skriešanas jaudas un dinamikas dati uz plaukstas locītavas, tagad nav nepieciešamas papildu aplikācijas vai aksesuāri, viss nepieciešamais vienviet. 

Sportisti var izmantot slodzes koeficientu, lai sekotu līdzi īstermiņa un vidējā termiņa slodzes koeficientam, kas ir nepieciešams,  lai saglabātu veselību un izvairītos no neveiksmēm. 

Lai palīdzētu sportistiem novērst izdegšanu, reāllaika izturības dati izsekos un kontrolēs slodzes līmeni, bet Climb Pro funkcija ļaus skatīt informāciju par pašreizējiem un turpmākiem kāpumiem, piem., attālumu un augstuma pieagumu, bet iebūvētās pilnkrāsu kartes ļaus sekot līdzi maršrutam.

Forunner 965 akumulatora laiks ir līdz 31 stundai GPS režīmā un līdz 23 dienām viedpulksteņa režīmā.

Pieejams 3 dažādās krāsās, lai pielāgoties katra personīgajam stilam: ELEME.lv - Interneta veikals