ELEME - Online store

Uzlabojiet savus piedzīvojumus ar COROS VERTIX 2S

Iedomājies, ka dodies ceļojumā, kurā katra taka ir uzvarēta, katra virsotne ir sasniegta un katrs pārvarētais izaicinājums, kļūst par tavu spēka un apņēmības apliecinājumu.

Ar COROS VERTIX 2S, tev ir bezgalīgas iespējas, jo šis pulkstenis ir radīts piedzīvojumiem un izstrādātas ar īpašu precizitāti, lai uzlabotu tavus sporta panākumus. 

Spēks un Precizitāte

VERTIX 2S pamatā ir nodrošināt nepārspējamu veiktspēju un precizitāti. Ar savu neticami ilgu akumulatora darbības laiku, precīzu GPS noteikšanas funkciju un izturīgu dizainu, pulkstenis ir gatavs tikt galā ar jebkuru pārbaudījumu, kas rodas. Neatkarīgi no tā, vai pārvietojies nelīdzenā reljefā un esi nonāci ekstremālos apstākļus vai vienkārši esi devies vairāku dienu ekspedīcijās. VERTIX 2S ir uzdevumu augstumos.

Sirdsdarbības ātrums

Precīzi dati ir svarīgi visiem sportistiem. VERTIX 2S spēj parādīt precīzus sirdsdarbības datus. Jaunajā sporta pulkstenī ir arī iebūvēta COROS 5 LED un 4-fotodetektora optiskais sensors, kas precīzi uzrauga tavu sirdsdarbības ātrumu slodzes laikā un arī parastās ikdienas aktivitātēs.

Pie tam, tev būs iespēja arī pārraudzīt savu miega režīmu, noietos soļus, nodedzinātās kalorijas un daudz ko citu.

Piemērots stils

VERTIX 2S ir vairāk nekā tikai sporta pulkstenis – tas ir arī stila un izsmalcinātības apliecinājums. Pulkstenis ir pieejams šādos dizainos

  •           Zeme
  •           Mēness
  •          Kosmoss

Šie dizaini, jo īpaši izceļ piedzīvojumu garu savā unikālajā veidā. Ar kastītē iekļauto - izturīgo silikona un vieglo neilona siksnām varat pielāgot savu VERTIX 2S tā, lai tas atbilstu tavām personīgajām vēlmēm.

Piedzīvojums gaida

Kur tevi aizvedīs tavs nākamais piedzīvojums? Ar COROS VERTIX 2S  ir bezgalīgas iespējas. Neatkarīgi no tā, vai ceļosi kalnos vai izpētīsi takas, šis pulkstenis būs tavs pastāvīgais kompanjons, atbalstot tevi ik uz soļa. Tāpēc dodies ārā un uzsāc savu piedzīvojumu!

Prece pieejama šeit: ELEME.LV