ELEME - Online store

Garmin salonveikalam tirdzniecības centrā “Domina” 10 gadi!

Šī gada 4.jūlijā Garmin salonveikals tirdzniecības centrā “Domina” svinēja 10 gadu jubileju. Tieši pirms 10 gadiem Rīgā tika atvērts tolaik Austrumeiropā pirmais navigācijas risinājumu zīmola Garmin tehnoloģiju salonveikals.

Pagājuši 10 gadi un no navigācijām Garmin ir izpleties, pievienojot savā portfelī jaunas kategorijas, kļūstot par vienu no vadošajiem sporta pulksteņu zīmoliem visā pasaulē.

Par godu 10 gadiem, SIA “Bajtel.lv” komanda klientiem, sadarbības partneriem un vēstnešiem noorganizēja svinības, lai kopīgi atcerētos aizvadītos 10 gadus.

Sanākušos viesus ar uzrunām pagodināja SIA “Bajtel.lv” valdes priekšsēdētājs Vjačeslavs Ņebogatihs un Garmin pārdošanas un mārketinga vadītājs Baltijas valstīs Dmitrijs Ļisicins, ar apsveikumiem sveica tidzniecības centra “Domina” plašais kolektīvs, bet ar stāstiem dalījās zīmola vēstneši, pasaules apceļotājs Kārlis Bardelis un skrējēja Ieva Butlere, kā arī viens no viesiem, "TikTok" zināmais vlogeris Andrejs Černuckijs (@andrejko.epta).

Apmeklētājus aizrāva apceļotāja un vēstneša Kārļa Bardeļa pieredzes stāsti, kā Garmin palīdzējis sasniegt sportiskos mērķus, ar laivu škērsojot Kluso okeānu virzienā no Dienvidamerikas uz Āziju, kā arī citās veiktajās ekspedīcijās, daloties pieredzē, kā dekādes laikā ir izmainījusies Fēnix pulksteņu sērija.

SIA “Bajtel.lv” komanda pasākās visiem, kuri ieradās apsveikt veikala kolektīvu šajā skaistajā jubilejā un padarīja vakaru tik neaizmirstamu.